Foredrag

I nærmere 20 år har Andreas Gravdal jobbet med formidling og de siste ti årene møtt over 50 000 mennesker med foredrag, i alle aldre, over hele landet. Typisk publikum for hans foredrag spenner seg fra ungdom til voksne, fra offentlige virksomheter til private bedrifter.

Hans ønske er å inspirere unge og voksne til å senke skuldrene og løfte blikket.

2.PLASS HOLDER, TAKK
Når pilene peker oppover i antall mennesker som opplever at de «aldri» strekker til og stadig flere unge og voksne møter den berømte veggen, er det på tide å ta en fot i bakken og spørre hva det er vi holder på med?

Suksess er fint. Og mål er flott. Men ingen av delene er noen indikator på om man har det bra. I dette foredraget vil Andreas inspirere deg til å slippe taket i jaget etter perfekte resultater. Han slår et slag for andreplassen. Og ikke minst: følelsen av å være god nok uten alltid å være best.

Noen emner han er innom:

 • Identitet
 • Relasjoner
 • Selvbilde
 • God nok
 • Mening
 • Motivasjon
 • Drivkraft
 • Retning
 • Merkelapper
 • Psykisk helse
 • Ærlighet

Foredraget er egnet både for ungdom og voksne.

Info:
Spørsmål om foredrag og booking:
hei@anticoach.no
tlf +47 976 62 457

Her kan du lese vilkår for oppdrag jeg tar på meg: Les Foredragsvilkår

Omtale

«Innholdet var interessant og han trakk gode paralleller til det vi jobber med i hverdagen. Alle fikk godt utbytte av foredraget og satt igjen med en følelse av at det gjerne kunne vart litt lengre. Ternikast 6.»
– Kari Mette Sørgård, veileder KVP, NAV Bærum

«Tusen takk for et inspirerende og godt foredrag på Årstad vgs.  Andreas klarer på en enkel og god måte og ta tak i , og formidle det mange unge sliter med og ofte ikke klarere å sette ord på.

Dette ga oss som lærere inspirasjon og mot til å ta opp viktige tema i klassesammenheng og med den enkelte elev. Enkelte av oss bruker bøkene dine i undervisningen på helse,- og oppvekstfag.

Her blir elevene både utfordret og løftet/ jeg er god nok.»
– Aase og Grethe, lærere ved Åsane Vgs Helse og oppvekst

«Som en del av arbeidet rundt tema «relasjoner» inviterte vi Andreas Gravdal til å holde et foredrag for alle ansatte på Løvås oppveksttun, rundt sine erfaringer og opplevelser med barn og ungdom som han har jobbet med.

Han tok oss med på en reise gjennom flere ulike tema som egentlig handlet om det samme. Nei, jeg vil heller si at han snakket om det samme, men sett fra forskjellige vinkler. Han snakker om barn, men også om deg og meg.

I løpet av de to timene han var hos oss fikk han oss til å kjenne på hele følelse spekteret. Vi lo, vi gråt, vi ble utfordret, vi ble undrende og vi satt igjen med en følelse av at vi hadde vært med på noe betydningsfylt. Noe som vi som skole kan ta med oss når vi møter barna i hverdagen.

Personlig har jeg sett Andreas to ganger og ble like inspirert hver gang. Han får deg til å tenke deg om og er direkte i kommunikasjonen. Har du ikke sett foredraget til Andreas er det på tide.»
– Danckert Loodtz | avdelingsleder Grunnskole, Løvås oppveksttun

«Mola-stiftelsen (www.mola-stiftelsen.no) arrangerer hvert år i desember et stort tverrfaglig seminar på Voss. Mola står for ”Meningfull oppvekst i Laksevåg bydel”.

Politiet har ansvaret for programmet.

I 2014 hadde vi gleden av å ha Andreas Gravdal som snakket om ”Barn og unges selvbilde”. Andreas presenterte seg som ”en selvlært fyr som hjelper barn og unge til å senke skuldrene og løfte blikket. Lite fiksfaks, mest sunt bondevett.”

Andreas levde opp til sitt syn på seg selv. Han holdt forsamlingen på rundt 120 deltakere konsentrert og engasjert i 2 skoletimer, på en utmerket måte. Han hadde en form som etter mitt syn passer alle steder.

Jeg har allerede anbefalt ham til andre.»
– Tore Salvesen | politistasjonssjef

“Vi har ved en rekke anledninger over flere år benyttet oss av Andreas Gravdal i kommunikasjon med ungdom, da først og fremst med russekullene og deres kontaktlærere i den videregående skolen. Vi har vært meget godt fornøyd med det han har levert og tilbakemeldinger fra lærere og elever har vært utelukkende positive.

Han formidler på en god og forståelig måte som ungdommene lett kan kjenne seg igjen i. Vi anbefaler han på det varmeste.“
– Mette Magnussen | Distriksleder Trygg Trafikk Vestfold

«Stiftelsen Klokkergården er en ideell stiftelse med det formål å rehabilitere ungdom fra 13 års alderen med rus- og/ eller atferdsproblemer som er plassert etter Lov om barneverntjenester. Andreas Gravdal hold 29 mars 2014 foredrag på vår familiehelg. Innslaget var rettet mot våre ungdommer og deres familie, og handlet om identitet og selvbilde. Det var ett vel gjennomført foredrag som engasjerte publikum. Stiftelsen Klokkergården er svært fornøyd med Andreas Gravdal sitt foredrag»
– Marte Haukås | Avdelingsleder, Sjøly Minikollektiv

“En strålende, kunnskapsrik og morsom foredragsholder som det er verdt å låne øret til!“
– Per Bjørnar Knudsen | Leder Drammen Kommunale Foreldreutvalg

Spørsmål om foredrag og booking:
hei@anticoach.no
Tlf: 976 62 457