Foredrag

I over 20 år har Andreas jobbet med formidling. Med sitt tydelige «godt nok»-budskap har han møtt over 100 000 mennesker i alle aldre med foredrag over hele landet. Typisk publikum for hans foredrag spenner seg derfor fra ungdom til voksne, fra det offentlige apparatet og skoler til private bedrifter. Tilbakemeldingene på foredragene Andreas holder er utelukkende gode. I tillegg har Andreas skrevet bøkene “En utrolig bra bok for unge folk” og “2. plass holder, takk”. 

Video fra Nyhetsmorgen på TV2

Her kan du se en oversikt over ulike tema Andreas kan bookes til å snakke om:

  • Godt nok!
  • Du trenger ikke være den beste versjonen av deg selv
  • Kraften i fellesskapet og relasjoner
  • Bare for gutter! (et eget foredrag bare for gutter)
  • Psykisk helse – forebyggende perspektiv
  • Ungdom – selvbilde og selvfølelse
  • Motivasjon og drivkraft
  • Foreldreforedrag til skoler
  • Formidling og kommunikasjon

Booking

For booking av foredrag med Andreas Gravdal, kontakt Roger Urhaug i Urhaug Artists:
roger@urhaug.com / tlf 916 67 587

Tilbakemeldinger

“En strålende, kunnskapsrik og morsom foredragsholder som det er verdt å låne øret til!“

— Per Bjørnar Knudsen | Leder Drammen Kommunale Foreldreutvalg

“Stiftelsen Klokkergården er en ideell stiftelse med det formål å rehabilitere ungdom fra 13 års alderen med rus- og/ eller atferdsproblemer som er plassert etter Lov om barneverntjenester. Andreas Gravdal hold 29 mars 2014 foredrag på vår familiehelg. Innslaget var rettet mot våre ungdommer og deres familie, og handlet om identitet og selvbilde. Det var ett vel gjennomført foredrag som engasjerte publikum. Stiftelsen Klokkergården er svært fornøyd med Andreas Gravdal sitt foredrag”

— Marte Haukås | Avdelingsleder, Sjøly Minikollektiv

“Vi har ved en rekke anledninger over flere år benyttet oss av Andreas Gravdal i kommunikasjon med ungdom, da først og fremst med russekullene og deres kontaktlærere i den videregående skolen. Vi har vært meget godt fornøyd med det han har levert og tilbakemeldinger fra lærere og elever har vært utelukkende positive.

Han formidler på en god og forståelig måte som ungdommene lett kan kjenne seg igjen i. Vi anbefaler han på det varmeste.“

— Mette Magnussen | Distriksleder Trygg Trafikk Vestfold

“Mola-stiftelsen (www.mola-stiftelsen.no) arrangerer hvert år i desember et stort tverrfaglig seminar på Voss. Mola står for ”Meningfull oppvekst i Laksevåg bydel”.

Politiet har ansvaret for programmet.

I 2014 hadde vi gleden av å ha Andreas Gravdal som snakket om ”Barn og unges selvbilde”. Andreas presenterte seg som ”en selvlært fyr som hjelper barn og unge til å senke skuldrene og løfte blikket. Lite fiksfaks, mest sunt bondevett.”

Andreas levde opp til sitt syn på seg selv. Han holdt forsamlingen på rundt 120 deltakere konsentrert og engasjert i 2 skoletimer, på en utmerket måte. Han hadde en form som etter mitt syn passer alle steder.

Jeg har allerede anbefalt ham til andre.”

— Tore Salvesen | politistasjonssjef

“Som en del av arbeidet rundt tema «relasjoner» inviterte vi Andreas Gravdal til å holde et foredrag for alle ansatte på Løvås oppveksttun, rundt sine erfaringer og opplevelser med barn og ungdom som han har jobbet med.

Han tok oss med på en reise gjennom flere ulike tema som egentlig handlet om det samme. Nei, jeg vil heller si at han snakket om det samme, men sett fra forskjellige vinkler. Han snakker om barn, men også om deg og meg.

I løpet av de to timene han var hos oss fikk han oss til å kjenne på hele følelse spekteret. Vi lo, vi gråt, vi ble utfordret, vi ble undrende og vi satt igjen med en følelse av at vi hadde vært med på noe betydningsfylt. Noe som vi som skole kan ta med oss når vi møter barna i hverdagen.

Personlig har jeg sett Andreas to ganger og ble like inspirert hver gang. Han får deg til å tenke deg om og er direkte i kommunikasjonen. Har du ikke sett foredraget til Andreas er det på tide.”

— Danckert Loodtz | avdelingsleder Grunnskole, Løvås oppveksttun

«Tusen takk for et inspirerende og godt foredrag på Årstad vgs.  Andreas klarer på en enkel og god måte og ta tak i , og formidle det mange unge sliter med og ofte ikke klarere å sette ord på.

Dette ga oss som lærere inspirasjon og mot til å ta opp viktige tema i klassesammenheng og med den enkelte elev. Enkelte av oss bruker bøkene dine i undervisningen på helse,- og oppvekstfag.

Her blir elevene både utfordret og løftet/ jeg er god nok.»

— Aase og Grethe, lærere ved Åsane Vgs Helse og oppvekst

Innholdet var interessant og han trakk gode paralleller til det vi jobber med i hverdagen. Alle fikk godt utbytte av foredraget og satt igjen med en følelse av at det gjerne kunne vart litt lengre. Ternikast 6.

— Kari Mette Sørgård, veileder KVP, NAV Bærum