Espen Dahl

Foredragsholder


Mange ble kjent med Espen Dahl gjennom NRK serien Sinnssykt hvor seerne fikk innblikk i hvordan Espen har det. Der fikk vi se at Espen Dahl er en A-typisk fyr.

Han oppfattes som flink med mennesker og trives godt i sosiale lag. Derimot er han mindre flink rundt trivielle aspekter ved livet. Hverdagslige oppgaver som de fleste av oss tar for gitt og som nærmest løses på autopilot, finner Espen svært krevende og ikke minst energitappende. Dette kan dreie seg om butikkbesøk, bilkjøring, å kaste en søppelpose eller skifte sengetøy. Mange av oss utsetter og misliker klesvask, men for en med OCD-diagnose kan det stjele så mye tid og oppmersomhet at det fullstendig ødelegger et liv.

På den andre siden vil folk flest sammenlikne det å entre en scene eller stå foran et kamera, med tindebestigning. For Espen er det annerledes. På scenen er han trygg og fri. Fyren har en helt egen evne til å formidle hvordan livet kan se ut, når man lever med en alvorlig psykisk lidelse som mange ikke ser eller forstår.

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

Ritual mester Dahl

I dette gripende foredraget viser Espen oss hvordan han navigerer gjennom hverdagen. Dette gjør han på en levende og fin måte, der han underbygger alvoret, men også byr på mengder av selvopplevde øyeblikk; fremstilt nokså humoristisk.

Hans brann og engasjement for mer åpenhet og forståelse rundt psykiske helseutfordringer synes godt. Han leverer sin historie med stor innlevelse. Samtidig snakker Espen engasjerende om at vi alle er redde for noe, i håp om å knuse stigma og myter. Noen er redde for å vaske klær, andre er redde for noe helt annet.

Gjennom et rikt liv, høyt såpeforbruk og god formidlingsevne serverer han et unikt innblikk i et kontrastfylt liv.


Omtale

Espen berører tilhørerne med sin ærlige, uformelle og særegne stil. Han er en mann med en naturlig sjarm som byr på seg selv med en herlig tilstedeværelse på scenen.  Espen har en svært god formidlingsevne og uttrykket hans er lite sentimentalt, men allikevel med en alvorlig grunntone.  Espen bruker sin egen situasjon som rammeverk for et dyptgående tema. Nemlig viktigheten av å bryte ned barrierer knyttet til å snakke om og forstå psykisk helse. Han møter temaet med genuin innlevelse og balanserer godt mellom humor og alvor. Latteren sitter løst i salen, men ingen av tilhørerne går uberørte ut.

— Linda Lerbak, Utviklingsrådgiver ved kompetansesenteret i Drammen kommune


Uforpliktende forespørsel om Espen Dahl

Få raskt svar om pris og dato

Spørsmål om foredrag og booking:
hei@anticoach.no
Tlf: 976 62 457