Marie Midtsund

Psykologspesialist og foredragsholder


Marie Midtsund er psykologspesialist med egen praksis i Molde. Hun har drevet med psykologisk forebyggende formidling siden 2015, særlig rettet mot barn og unge. Hun engasjerer seg i å se den psykiske helsen gjennom lupen av hele mennesket. Fra relasjon, tilhørighetsønsker og oppvekstens forklaringer på hvem vi blir, til hjernefysiologi og kropp generelt. Hvordan vi tenker og føler og forholder oss til både følelser og tanker er uløselig knyttet sammen. 

En rød tråd i Marie sin formidling er at barn gjør så godt de kan. At de gjør det de skal om de kan, i motsetning til en noe levende folketro om at mange tenåringer eller yngre “vanskelige barn” kan hvis de vil. Ofte gjør vi så godt vi kan alle sammen, og alle trenger vi andre å høre til hos, bli sett av, og bli holdt når det stormer. Marie tror at god psykisk helse og oppvekst skjer i relasjon, sammen med de voksne og i fellesskapet. Kjærlighet er alt, det er også sporene etter omsorg eller mangel på sådan, i menneskehjernen, et bevis på! 

Som foredragsholder er Marie er en levende og engasjert formidler med over 20 års erfaring fra teater som skriver, sanger og skuespiller på halvproft amatørnivå.

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

Vis hensyn! Jeg er under ombygging

Kaoshjelp til tenåringsforeldre og andre som jobber med unge!

Det er ingen tvil om at ungdom opplever tenåringstiden som et kaos. Og det er liten tvil om at tenåringsforeldre kan oppleve det som lyn fra klar himmel å få en tenåring i hus.

Ikke fortvil. Du befinner deg bare på en byggeplass. Tenåringshjernen er under en voldsom ombygging.

Er tenåringstiden selve definisjonen på kaos i et menneskeliv? I dette foredraget vil Marie Midtsund blant annet snakke om tenåringshjernens ombygging, selvbildet og hvordan gi støtte til det store barnets overgang til et selvstendig liv som voksen.

“Vis hensyn! Jeg er under ombygging” kan også bestilles som samtalevariant med Andreas Gravdal.


Uforpliktende forespørsel om Marie Midtsund

Få raskt svar om pris og dato

Spørsmål om foredrag og booking:
hei@anticoach.no
Tlf: 976 62 457