Om Anticoach

Andreas Gravdal (1981) er kunstner og Norges eneste Anticoach.

Som Anticoach jobber jeg med formidling gjennom foredrag og undervisning i tillegg til å være sparringspartner for mennesker.

Siden 2010 har jeg reist Norge rundt med foredrag, samtaler og undervisning for unge og voksne med det mål om å inspirere til å senke skuldrene og løfte blikket. Jeg har siden 2018 drevet Anticoach podcasten – en podcast helt uten suksessfilter. Jeg har skrevet to bøker, «En utrolig bra bok for unge folk», og «2. plass holder, takk».

Det høres kanskje merkelig ut, men jeg har aldri latt meg inspirere av folk som har vunnet gullmedalje i livet eller fremstår mr. Fix it. Derimot så kjenner jeg tilhørighet til historiene hvor det er skrammer og sår, nederlag og feilskjær, 2.plasser og tilkortkommenhet. Fordi det beskriver livet på en mer ærlig måte. Som Anticoach jobber jeg i lag med mennesker med å omfavne hele livet, ikke bare de gode sidene.

Jeg tror ikke livet er en konkurranse, men et fellesskap av folk med historier og bagasje som sammen kan bære hverandres byrder og bli hverandres styrker.

Gjennom foredrag, samtaler, podcast og ting jeg skriver håper jeg å kunne være med å bidra til å bygge et slikt fellesskap.

Ta kontakt