Behovet for større kreativt rom

10. May 2021

I dagens episode er det litt info som gjelder. Ny nettside, ny podcast osv.. Og behovet for et større kreativitet rom i hverdagen. Episoden er gjort i samarbeid med Bergen Lydstudio. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Det er ikke bare lett å være far

3. May 2021

La oss bare si det som det er, det er ikke enkelt å være forelder. Altså, det er ikke rakettforskning som kreves for jobben, men det er vanskelig. Og krevende. Selvsagt er det kjekt, men det er ikke det vi skal snakke om i dag. I dag snakker jeg...

40-åring, redningsaksjon og forbudte gatenavn i Bergen

26. April 2021

I dagens episode snakker Andreas om det faktum at han bikker 40 år. Er livet over? Er det nå man får leddgikt? I tillegg så er han innom redningsaksjonen på Sotrabroen og ikke minst forbudet mot mannlige gatenavn i Bergen.Episoden er gjort i samarbeid med Bergen Lydstudio. See acast.com/privacy...

Jeg tror vi bare begynner

19. April 2021

Noen ganger venter vi på et eller annet startsignal før vi føler vi kan sette i gang. At det er noen som skal si: nå kan du gå i gang. Som oftest kommer det aldri noe klarsignal. Kanskje fordi klarsignalet er der hele tiden. Det er bare å begynne.Episoden...

Norges mørkeste stemme, koronatest og påsken oppsummert

12. April 2021

Kjører en litt lett podstart etter påsken og svinger innom koronatesten som jeg måtte ta her om dagen. Også snakker jeg om det faktum at jeg får den mørkeste stemmen når jeg er forkjølet. Som sagt, en litt lett start. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Christoffer Schjelderup om Stand Up, økonomi, greven og ca tusen andre ting

29. March 2021

Stand Up komiker, Christoffer Schjelderup gjester Anticoach podcasten. Og som seg hør og bør dekker vi da et vidt spekter av tema. Økonomi. Lagunen. Greven. Hvem er vittig i Norge? Og kan man tulle med alt? Episoden er gjort i samarbeid med Bergen lydst.

Å bare følge strømmen tar deg garantert av gårde, men ikke nødvendigvis dit du vil

22. March 2021

I dagens episode snakker Andreas om hva det kan innebære å gå den veien man ønsker. At strømmen vi følger ikke nødvendigvis tar oss dit vi ønsker oss.

Vi trenger noe å tro på. Og vi trenger noen som tror på oss.

15. March 2021

Hva er pulsslagene i et menneske som beveger seg fremover i livet? Å ha noe å tro på, og noen som tror på deg. I dagens episode snakker Andreas om disse to viktige faktorene som tidvis kan glimre med sitt fravær.Episoden er gjort i samarbeid med Bergen .

En dag skal vi si, husker du?

8. March 2021

Tenk på det.. En vakker dag skal vi si, husker du koronaviruset? Vi kommer garantert til å huske alle de kjipe tingene med viruset. De lange dagene og kveldene hvor det ikke skjedde så mye, stengte skoler og hjemmekontor. Men vi kommer også til å huske h.

Fredrik Saroea om Datarock karrieren, den ny singelen og verdien av middelmådighet

22. February 2021

Fredrik Saroea har ledet Datarock universet siden år 2000, og før helgen slapp de ny singel, "Video Store". I denne innholdsrike samtalen forteller Fredrik blant annet om oppveksten på Askøy utenfor Bergen, hvordan det har vært å holde på med Datarock i .